Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، بندر چارک در شمال جزیره کیش و در سرزمین اصلی واقع شده است.

این منطقه از ساعت  10:25 صبح امروز چهارشنبه تا ساعت 20:20 بیش از 24 بار لرزیده است.

شدت این زمین‌لرزه‌ها بین 3.5 تا 5.2 ریشتر بوده است و اهالی بندر چارک، روستاهای پیرامونی و جزیره کیش را هراسناک ساخته است به طوری که مردم کیش از ظهر امروز به این سو در خیابان‌ها و درون خودروها قرار دارند و کل روز و همین ساعات کنونی را در درون خودروها سر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

 

 

صفی از خودروها در پمپ بنزین‌ها نیز تشکیل شده است و بدلیل تکرار مستمر زمین لرزه‌ها عملا مردم از بازگشت به خانه‌ها بیم دارند.

احتمال زلزله مهیب در چارک و کیش بعید است

مهدی مسعودی عضو هیأت علمی زمین شناسی دانشگاه هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس با اشاره به محدود بودن اطلاعات زمین‌شناسی از منطقه چارک و جزایر غربی استان هرمزگان و وضعیت گسلی این منطقه، خاطرنشان کرد: نگاهی به اطلاعات دو سده اخیر در پراکندگی زلزله‌ها در ایران نشان می‌دهد که زلزله مهیبی در منطقه چارک و جزیره کیش رخ نداده و احتمال وقوع آن نیز بعید و بسیار بسیار کم است.

 

 

 

وی تأکید کرد: استان هرمزگان به بررسی‌های دقیق زمین‌شناسی و گسل‌شناسی نیاز دارد تا بتوانیم برآورد بهتر و دقیق‌تری از وضعیت هر منطقه داشته باشیم.

گزارشی از خسارات جانی و مالی نداشته‌ایم

مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان نیز در این زمینه به خبرنگار فارس گفت: بر اساس اعلام فرمانداران و بخشداران مستقر در منطقه و همین طور اطلاعات میدانی واحدهای هلال احمر در شعاع 50 کیلومتری از کانون زمین لرزه و نیز در جزیره کیش، گزارشی از خسارات مالی و جانی نداشته‌ایم اما چند نفر مصدوم گزارش شده، بدلیل اضطراب و دلهره ناشی از وقوع زلزله به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند که به صورت سرپایی درمان شده‌اند.

 

 

 

یگان‌های امدادی در وضعیت آماده‌باش قرار دارند

مختار سلحشور مدیرکل هلال احمر هرمزگان نیز امشب در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس از آماده‌باش یگان‌های امدادی شهرستان بندرلنگه و نیز جزیره کیش و دیگر مراکز هلال احمر در نزدیکی به کانون زلزله خبر داد و بیان داشت: انبارهای اقلام امدادی در غرب هرمزگان در وضعیت مناسبی بسر می‌برند و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

 

انتهای پیام/ 3728

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کیش زلزله هرمزگان بندرعباس بحران استانداری هرمزگان دانشگاه هرمزگان زمین شناسی جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۵۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل 50 ساله ساکنان قشم/ در سفر رئیس قوه قضائیه

اسناد رفسنجان یکی از چالش های اساسی حقوقی در جزیره قشم در سال های گذشته بوده است.

وجود اسناد رفسنجان سبب شده بود دعاوی حقوقی متعددی در جزیره قشم ایجاد شود و افراد حقیقی متعددی مدعی مالکیت بر زمین ها و حتی ساختمان های دولتی بودند.

یکی از این موارد ساختمان دانشگاه آزاد قشم بود که فردی ادعای مالکیت  زمین دانشگاه بر اساس این اسناد داشت.

افشار فتح اللهی مدیرعامل سابق منطقه آزاد قشم می گوید: در دهه چهل و به دنبال اصلاحات ارضی کشاورزان باید برای املاک خود سند صادر می‌کردند و بر همین مبنا وظیفه سند زدن املاک در قشم در آن زمان به یک دفترخانه در رفسنجان محول شد و آن دفترخانه هم سند‌هایی برای این املاک صادر کرد که بسیاری از آن‌ها در تعیین ابعاد و مشخصات زمین مشکل داشتند.

از سوی دیگر بسیاری از افراد سودجو سند‌های جعلی به اسم سند رفسنجان ساخته بودند به طوری که اگر همه آن سند‌ها را کنار هم می‌گذاشتیم میزان املاک سند دار دو برابر قشم می‌شد.

عبدالله شافعی یکی از  ساکنان روستای کانی در جزیره قشم می گوید: بیشتر این زمین ها در روستاها کشاورزی هستند و در شهر نیز از این سند ها فراوان است.

به گفته این شهروند قشم، منطقه آزاد قشم به دستور دادستان در حال نقشه برداری و تعیین حدود زمین هاست.

و ی می افزاید: برخی مالکان این زمین ها اکنون در قید حیات نیستند و وارثان نیز در گرفتن سند مشکل دارند.

اما حالا قرار است این مشکل 50 ساله ساکنان جزیره قشم برای همیشه مرتفع شود تا هم مشکلات حقوقی توسعه ای در جزیره قشم رفع شود و هم مالکان سند تک برگی بگیرند و حدود زمین ها هم مشخص شود.

قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان می گوید: دستگاه قضا بر اساس توجه به  حقوق عامه این مشکل را مرتفع کرده است.

وی می افزاید: در سفر استانی رئیس قوه قضائیه بصورت نمادین سند مالکیت به مردم جزیره اهدا می شود.

 7 هزار زمین در جزیره قشم  سند رفسنجان دارند.

قهرمانی همچنین می گوید:  این زمین ها قبل از انقلاب و در چارچوب اصلاحات ارضی به ساکنان بومی جزیره قشم واگذار شده بود که تنها متراژ در آنها مشخص شده بود و حد  و حدود مشخصی نداشتند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان می افزاید: دادگستری استان  توانسته تعداد واقعی این اسناد که در ابتدا اصلا معلوم نبود را شناسایی و مشکل آن‌ها را برطرف کند.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • حل مشکل 50 ساله ساکنان قشم/ در سفر رئیس قوه قضائیه
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در کیش/ تردد تمامی شناورهای سبک ممنوع شد
  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و بندگی از ویژگی‌های استاد مطهری بود
  • صدور هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان
  • ۲ هشدار هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • صدور ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان